Feyenoord wint van FC Utrecht en plaatst zich voor volgende ronde van TOTO KNVB Beker

32 reacties 32

Feyenoord heeft woensdagavond in de TOTO KNVB Beker gewonnen van FC Utrecht. In De Kuip werd het 2-1. De doelpunten kwamen op naam van Calvin Stengs en Igor Paixão.

De Rotterdammers waren in de eerste helft eigenlijk heer en meester, ondanks dat FC Utrecht goed begon. Calvin Stengs opende al in de zevende minuut de score. Igor Paixão zorgde vervolgens voor de 2-0.

Feyenoord leek met een comfortabele voorsprong de rust in te gaan maar Taylor Booth zorgde voor de 2-1.

In de tweede helft vielen er geen doelpunten, waardoor Feyenoord door is naar de volgende ronde. Donderdagavond is de loting van de volgende ronde van de TOTO KNVB Beker.