EREDIVISIE | Excelsior geeft voorsprong uit handen na rode kaart en verliest van Twente

16 reacties 16

Vanavond staat er slechts één Eredivisieduel op het programma. Fc Twente ontvangt Excelsior in de vijftiende speelronde. De wedstrijd zal om 20:00 worden afgetrapt in De Grolsch Veste.

Excelsior heeft zich tekort gedaan in de uitwedstrijd tegen Fc Twente. Na dertien minuten stonden de Rotterdammers met 0-2 voor, maar na een rode kaart van Zagré in minuut 26 kantelde de wedstrijd volledig. Twente kwam in de blessuretijd van de eerste helft terug tot 1-2 en wist na rust de wedstrijd naar zich toe te trekken. Invaller Van Wolfswinkel maakte twee goals en was daarmee belangrijk in de 4-2 overwinning.