OFFICIEEL | Hancko verlengt contract tot 2028

OFFICIEEL | Hancko verlengt contract tot 2028

45 reacties 45
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord meldt dat David Hancko zijn contract heeft verlengd tot 2028. Hancko kwam in de zomer van 2022 over van Sparta Praag en had al een contract tot 2026. Het contract is opengebroken en nu verlengd tot 2028.

'Ik ben er elke keer weer trots op dat ik het shirt van Feyenoord draag en in een kolkende Kuip mag spelen voor een uitzinnig publiek, dus langer bijtekenen was een makkelijke beslissing'aldus de Slowaakse verdediger. Hancko won in zijn eerste jaar meteen de landstitel en maakt veel indruk week na week. 

De Slowaakse verdediger heeft al 66 wedstrijden voor Feyenoord gespeeld en scoorde daarin vijf keer en heeft ook zes assists op zijn naam. Hancko is niet meer weg te denken uit de basisopstelling van Feyenoord en ook in het Slowaakse nationale team speelt Hancko bij altijd. Hancko is inmiddels 35-voudig international en zal ook op het EK van 2024 te vinden. Als Hancko zich daar nog verder in de kijkers speelt van grote clubs zullen zij, mede door deze contractverlenging, diep in de buidel moeten tasten.

Lees ook