Beugelsdijk neemt het op voor Feyenoorder: 'Nooit eruit halen, tuurlijk niet'

Beugelsdijk neemt het op voor Feyenoorder: 'Nooit eruit halen, tuurlijk niet'

2 reacties 2
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Na de 3-1 overwinning tegen Volendam blikt Bart Nolles samen met Tom Beugelsdijk, Michiel Kramer en Dennis van Eersel in FC Rijnmond, te bekijken op rijnmond.nl, terug op de afgelopen periode van Feyenoord. Ook worden onder andere Santiago Giménez en Yankuba Minteh onder de loep genomen.

Na de recente mindere wedstrijden van Feyenoord vragen de heren zich af waar dit aan te wijten valt. Presentator Bart Nolles noemt de uitschakeling in de Champions League en de nederlaag tegen koploper PSV als mogelijke redenen. Tom Beugelsdijk kan zich vinden in die mogelijkheid en vindt de uitschakeling na de verloren wedstrijden tegen Atlético en Lazio 'extra zuur'. Rijnmond-verslaggever Dennis van Eersel en spits Michiel Kramer zijn het niet met de mannen eens. Niet de uitschakeling in de Champions League, maar de nederlaag tegen PSV en het grote gat naar de Eindhovenaren zijn volgens Van Eersel meer reden tot zorg. Kramer ziet ook dat het gat met PSV groot is voor Feyenoord, maar is vooral onder de indruk van de zegenreeks van de Eindhovenaren.

De mannen bespreken de recente vorm van Yankuba Minteh en de kritiek die hij heeft gekregen. De aanvaller komt met zijn acties wat druistig over vindt Bart Nolles. De aangeschoven Tom Beugelsdijk neemt het op voor de vleugelaanvaller na de kritiek op zijn speelstijl. Hij noemt het niet anders dan normaal voor een jongen van die leeftijd en ziet de talenten van de Gambiaan: 'De potentie is er toch ook, we weten die wedstrijd Feyenoord - Heerenveen. Daar was hij oppermachtig', aldus de Hagenees.

Ook Eredivisie topscorer en Feyenoord spits Santiago Giménez is uiteraard weer gespreksonderwerp. De Mexicaan speelde tegen Volendam zeker niet zijn beste wedstrijd in dienst van Feyenoord maar was met de late 2-1 wel beslissend. De mannen aan tafel vonden de spits 92 minuten onzichtbaar, waarop Nolles de vraag stelde of zij hem zouden wisselen. Hier waren de meningen niet over verdeeld. 'Een speler die uit het niets een goal kan maken, ik zou hem laten staan. Er komt altijd een moment dat je een goal kan maken', stelt voormalig Feyenoord spits Michiel Kramer. Tom Beugelsdijk deelt de mening van Kramer: 'Nooit eruit halen, tuurlijk niet. Die maakt altijd een goal', voegt hij toe.

Dennis van Eersel zet de spotlights nog even op jeugdspeler Antoni Milambo. Van Eersel is onder de indruk van de volwassen manier waarop de achttienjarige Rotterdammer zich op het veld vertoont en ziet hem niet onderdoen aan meer ervaren spelers: 'Er lonkt een prachtige toekomst voor hem.'

Lees ook