Trauner: 'Ik denk dat we opnieuw karakter hebben getoond'

2 reacties 2
Bron: ESPN

Gernot Trauner won donderdagavond met Feyenoord van FC Volendam. In De Kuip waren de Rotterdammers continu de bovenliggende partij, maar pas in de blessuretijd werden de twee doelpunten gescoord waardoor de drie punten in De Kuip blijven.

Na afloop reageerde Trauner op de wedstrijd. 'Het was voor ons moeilijk om te kansen te creëren', aldus Trauner tegen ESPN. 'We verloren te veel de bal.' Na negentig minuten spelen was het nog 1-1 in De Kuip, maar daarna vielen er nog twee doelpunten. 'Ik denk dat we opnieuw karakter hebben getoond. De tweede helft hebben we aangevallen en volgens mij terecht gewonnen.'

Trauner zag er bij de 1-1 van FC Volendam niet goed uit. De aanvoerder is kritisch op dat moment. 'Hij maakte een stap naar links. Dit had niet mogen gebeuren. Ik gokte een beetje dat hij naar binnen zou komen, maar dit was te makkelijk.'

Dat Feyenoord nog wist te scoren verbaast de verdediger niet. 'We hebben genoeg spelers die kunnen scoren. Het had eerder gekund. Maar we hebben steeds geloofd in onze kansen.'