Zaterdag start kaartverkoop voor thuiswedstrijden tegen NEC en FC Twente

Zaterdag start kaartverkoop voor thuiswedstrijden tegen NEC en FC Twente

Bron: Feyenoord.nl
Foto: FR-Fans.nl

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijden tegen NEC en FC Twente start zaterdag 9 december, zo meldt Feyenoord op de website. Feyenoord speelt op 14 januari tegen NEC en op 28 januari tegen FC Twente.

De kaartverkoop zal gelijktijdig starten voor zowel leden van Het Legioen, Junioren Kameraadjes als voor seizoenkaarthouders. Zij kunnen vanaf 9 december om 09:00 uur tickets (bij)kopen via de officiële Feyenoord Ticketshop.

Leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes kunnen voor de wedstrijd tegen NEC vier tickets per lidmaatschap kopen. Voor het thuisduel tegen FC Twente kunnen er maximaal twee tickets per lidmaatschap gekocht worden. Seizoenkaarthouders kunnen maximaal drie tickets per seizoenkaart voor de wedstrijd tegen NEC kopen, en één ticket per seizoenkaart voor de wedstrijd tegen FC Twente. De voorrangsperiode loopt tot maandag 11 december om 17:30 uur.

Vanaf maandag 11 december om 18:00 uur kunnen alle overige supporters van Feyenoord tickets kopen voor de wedstrijd tussen Feyenoord en NEC. Er zullen maximaal vier tickets per persoon verkocht gaan worden. Voor de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente zullen er geen tickets in de verkoop gaan voor de overige supporters.

Lees meer over
Lees ook