Slot over moment bij FC Twente - PSV: 'Ik vond de manier waarop het tot stand kwam wel wat eigenaardig'

Slot over moment bij FC Twente - PSV: 'Ik vond de manier waarop het tot stand kwam wel wat eigenaardig'

2 reacties 2
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Zondag staat de topper tussen Feyenoord en PSV op het programma. De ploeg uit Eindhoven mist met Hirving Lozano en Noa Lang twee belangrijke spelers. Bosz bevestigde de afwezigheid van het tweetal vrijdagmiddag tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op de YouTube pagina van ESPN.

Het leek er even op dat ook Johan Bakayoko de topper zou missen. De aanvaller leek een tweede gele kaart te krijgen in de wedstrijd van vorige week tegen FC Twente. Uiteindelijk werd die kaart toch niet gegeven. Trainer Arne Slot heeft gereageerd op dit moment. 'Ik vind het niet zo spannend omdat PSV om zoveel goede spelers beschikt', zegt Slot tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op de YouTube pagina van Feyenoord.

Slot noemt Yorbe Vertessen als voorbeeld, die afgelopen woensdag tegen Sevilla FC in viel en belangrijk was. 'Ze hebben zoveel goede spelers dat het wel of niet meespelen van één of twee individuen niet cruciaal is voor de kwaliteit die zij op het veld kunnen brengen. Ik vond de manier waarop het tot stand kwam wel wat eigenaardig', aldus Slot over het moment van de mogelijke tweede gele kaart. 'Dat de scheidsrechter al naar zijn broekzakje grijpt, en dat de vierde official dan drie / vier keer heel hard schreeuwt, nee nee nee, dat vond ik opvallend.'

Lees meer over
Lees ook