Slot: 'Het is speelronde veertien, maar tegelijkertijd heeft PSV zo'n geweldige serie neergezet'

Slot: 'Het is speelronde veertien, maar tegelijkertijd heeft PSV zo'n geweldige serie neergezet'

Bron: Feyenoord.nl
Foto: VK Sportphoto

Arne Slot blikte vrijdagmiddag vooruit op de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV die aankomende zondag wordt gespeeld. Het is een topper in de Eredivisie aangezien de Rotterdammers op plek twee staan, maar de Eindhovenaren op plek één.

De wedstrijd lijkt al bijna een beslissende wedstrijd te zijn om de strijd om het kampioenschap. PSV heeft nu zeven punten voorsprong, en zal bij winst tien punten voorsprong hebben. Slot is lovend over de serie die PSV heeft neergezet. 'Het is speelronde veertien, maar tegelijkertijd heeft PSV zo'n geweldige serie neergezet', zegt Slot tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op de YouTube pagina van Feyenoord. 'Dan weet je als je thuis tegen ze moet, met het feit dat zij zo weinig punten laten liggen, dan zijn de onderlinge ontmoedigingen super belangrijk, zeker als je thuis speelt.'

Feyenoord verloor afgelopen dinsdag van Atlético Madrid. Toch neemt Slot niet alleen maar negativiteit mee naar zondag. Hij zag dat zijn team het niet slecht deed, en dat de Spanjaarden weinig echte kansen kregen. De kans die ze kregen ging er niet in, maar het enige doelpunt die Atlético Madrid wist te scoren was een werelddoelpunt, of een voorzet. De andere twee doelpunten waren eigen doelpunten.

Lees meer over
Lees ook