Slot: 'Ik hoop op een stukje magie in De Kuip'

Slot: 'Ik hoop op een stukje magie in De Kuip'

2 reacties 2
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Arne Slot kijkt uit naar de kraker in poule E van de Champions League tussen zijn Feyenoord en Atletico Madrid. De oefenmeester heeft de club steeds een stapje verder gebracht in de ontwikkeling, van een kansloze 4-2 nederlaag in de Europa League in Rome, naar een dominante wedstrijd in Madrid tegen Atletico, alleen daar werden de keiharde lessen van Europees topvoetbal duidelijk.

Slot zag zijn ploeg domineren in Madrid, maar weet ook dat de drie kansen die Atletico kreeg, gelijk een doelpunt tegen opleverde. Toch is Feyenoord gegroeid in het Europese voetbal, Slot weet dat het sinds de uitwedstrijd in kwartfinale van de Europa League is. "Door middel van ons voetbal konden we de wedstrijd controleren", zegt hij in De Telegraaf

Slot weet dat Feyenoord meer kan als Het Legioen er achter staat in De Kuip. "Ik hoop op een stukje magie in De Kuip”, zegt hij eerlijk. "Geen enkele tegenstander vindt het hier prettig als ze 95 minuten zoveel lawaai maken. Met onze intensiteit en het jagen op de bal, zorgt dat voor een extra kracht.” 

Lees ook