Feyenoord tussen hoop en vrees: Overwinteren Champions League of Europa League

Feyenoord tussen hoop en vrees: Overwinteren Champions League of Europa League

16 reacties 16
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft vanavond tegen Atletico Madrid alles nodig voor een overwinning. De Rotterdammers treffen de moeilijkste tegenstander uit de groep. De gehaaide Spanjaarden hadden in de thuiswedstrijd maar drie kansen nodig om drie keer te scoren en de Rotterdammers hebben vanavond een overwinning nodig.

In het Algemeen Dagblad weten ze dat Feyenoord tussen hoop en vrees leeft. Bij een overwinning hebben de Rotterdammers overwintering in de Champions League in eigen hand. Bij verlies en een overwinning van Lazio Roma is Feyenoord sowieso veroordeeld tot de Europa League. 

Arne Slot weet dat Feyenoord iets magisch nodig heeft. "Het is of zingen, fluiten of toejuichen en niet anders", aldus Slot. Die ook weet dat zijn ploeg geen enkel steekje mag laten vallen. "Vanaf de eerste tot de laatste seconde, volledig geconcentreerd er bovenop zitten", aldus de trainer die met zijn elftallen nog nooit een Europese thuiswedstrijd verloor.

Voor Slot en de spelers is duidelijk, ze staan tegenover spelers die wereldkampioen zijn geworden. Het zijn spelers die aan een mogelijkheid genoeg hebben. Scherpte en een kolkende Kuip moet het elftal tot grote hoogte laten stijgen.

Lees ook