Feyenoord reageert op rapport na Feyenoord - Ajax

Feyenoord reageert op rapport na Feyenoord - Ajax

41 reacties 41
Bron: Rijnmond.nl
Foto: FR-Fans.nl

Feyenoord heeft gereageerd op het rapport na aanleiding van de bekerwedstrijd tegen Ajax van vorig seizoen, dat meldt Rijnmond op hun website. Eerder vandaag kwam al naar buiten dat het Auditteam Voetbal en Veiligheid onderzoek had gedaan in verband met de brandveiligheid.

Een woordvoerder van Feyenoord gaf aan dat veel factoren uit het onderzoek al bekend waren binnen de club en intern onder de aandacht liggen: ‘De inzichten, conclusies en aanbevelingen die uit het rapport zijn op te maken nemen we uiteraard zeer serieus, veel zaken die er in benoemd worden hebben reeds onze aandacht en zijn in veel gevallen zelfs al werk in uitvoering. Voor andere aspecten geldt dat ze club en stadion, al dan niet in gezamenlijkheid met de driehoek, kunnen helpen bij het maken van beleid en de juiste beslissingen op weg naar hetgeen we nastreven: een veilig en gastvrij stadion voor iedereen.’

Uit het rapport bleek ook dat er overvolle vakken waren, wat opmerkelijk is. Feyenoord verkoopt bij risicowedstrijden als deze namelijk minder kaarten voor een aantal vakken. Toch weten supporters op andere in verschillende vakken terecht te komen. Feyenoord zoekt naar oplossingen voor dit probleem.

Lees ook