'Feyenoord-huurlingen terug bij Feyenoord voor oefenwedstrijd'

'Feyenoord-huurlingen terug bij Feyenoord voor oefenwedstrijd'

7 reacties 7
Bron: Twitter.com
Foto: Pro Shots

Woensdag speelt Feyenoord een vriendschappelijke wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Journalist Corrado Francke, onder andere actief voor NOS en RTV Dordrecht, meldt op zijn X-account dat huurlingen Antef Tsoungui en Ilias Sebaoui bij Feyenoord mee zullen doen.

Tsoungui en Sebaoui zijn vanaf dit seizoen verhuurd aan FC Dordrecht. Verdediger Tsoungui speelt bij FC Dordrecht veel in de basis en was zelfs al goed voor een doelpunt en een assist. Sebaoui werd binnengehaald als groot talent en mocht dat meteen bij Dordrecht laten zien. De aanvallende middenvelder speelde al veertien potjes in de Keuken Kampioen Divisie en wist daarin driemaal te scoren en een assist te geven.

Het gebeurt wel vaker de verhuurde spelers terug mogen komen voor een oefenwedstrijd, vaak is dit rondom de interlandperiode. Dit geeft Feyenoord een mooie kans om naar de ontwikkeling van hun talenten te kijken. De interlandperiode stopt op 25 november, als Feyenoord de uitwedstrijd speelt tegen stadsgenoot Excelsior. Feyenoord hoopt dan weer te kunnen beschikken over de internationals.

Lees ook