Uitverkiezing Oranje op komst? 'Ik denk dat zulke wedstrijden wel helpen'

Uitverkiezing Oranje op komst? 'Ik denk dat zulke wedstrijden wel helpen'

3 reacties 3
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft de topper tegen AZ met een goed gevoel kunnen afsluiten richting de interlandperiode. De Rotterdammers wisten tegen de club uit Alkmaar de tweede plaats op de ranglijst te veroveren en blijft in het spoor van PSV. Bij de camera van ESPN stond Quinten Timber om zijn licht over de wedstrijd te laten schijnen.

Hans Kraaij jr vond Timber de beste speler van Feyenoord: "Het was Quinten Timber dag." Daar wil de middenvelder wel op reageren: "Dan doe je de andere jongens te kort. We hebben als team gestreden, maar ik heb de kansen gekregen." De nummer '8' van Feyenoord lijkt dit jaar een steeds beter schot te hebben ontwikkeld: "Ik heb wel kracht in m'n benen. Dus ik raakte hem binnenkant wreef en hij ging er goed in."

Kraaij jr. vraagt aan Timber of hij nu op zijn favoriete positie speelt als box-to-box speler: "Ons middenveld is best dynamisch, de ene keer met Calvin en Mats of Ramiz. Dus ik kom in meerdere posities te spelen dat vind ik prettig. Ik vind het fijn dat ik belangrijk kan zijn voor het team met een goal, tegen AZ goede ploeg."

Hans Kraaij jr. vraagt tot slot nog aan Quinten Timber of hij niet vindt dat hij eigenlijk bij het Nederlands elftal had moeten zitten in deze interlandperiode: "Zo ben ik helemaal niet en zo werkt het ook niet. Ik denk dat zulke wedstrijden wel helpen om jezelf te laten zien tegen een goede tegenstander."

Lees ook