Hartman: 'Maar verwar dat niet met iets dat lijkt op klaar met Feyenoord'

Hartman: 'Maar verwar dat niet met iets dat lijkt op klaar met Feyenoord'

2 reacties 2
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

De afgelopen tijd heeft Quilindschy Hartman zich stormachtig ontwikkeld. De verdediger is niet meer weg te denken uit het elftal van Arne Slot en inmiddels heeft hij ook een plekje in het Nederlands Elftal bemachtigd.

Hartman geniet van de wedstrijden tegen topteams en tegen bekende spelers uit de voetbalwereld. Vooral de uitwedstrijd tegen Atlético Madrid, waar hij tegen bijvoorbeeld Antoine Griezmann speelde, blijft hem bij. Een aantal weken later speelde hij met Oranje tegen Frankrijk, en zag hij Griezmann dus opnieuw.

De topwedstrijden met Oranje en met Feyenoord tegen teams als Atlético Madrid, SS Lazio en Celtic hoopt Hartman vaker te spelen. Het Algemeen Dagblad vraagt schrijft dat het klinkt alsof hij snakt naar het voetballen in een topcombinatie. Hartman bevestigt dat dat verlangen er is. 'Maar verwar dat niet met iets dat lijkt op klaar met Feyenoord', aldus Hartman in gesprek met het Algemeen Dagblad. 'Weet je, als Feyenoord in de Premier League zou spelen, zou ik morgen voor tien jaar bijtekenen en nooit meer vertrekken.'

Voor Hartman is het snel gegaan. Toen hij in de jeugdopleiding speelde zat hij nooit in de nationale jeugdelftallen. Vervolgens maakte hij de overstap naar de senioren en kreeg toen een zware knieblessure. Niet veel later is hij kampioen van Nederland met Feyenoord waardoor hij in de Champions League speelt, en is hij inmiddels ook Oranje international.

De verdediger is blij bij Feyenoord. 'Bij dit Feyenoord kan ik zo ongelooflijk mezelf zijn.' Hartman probeert nu dat gevoel ook te geven aan andere spelers.

Lees meer over
Lees ook