Koeman: 'Daar ben ik nog niet over uit wie gaat keepen tegen Ierland'

Koeman: 'Daar ben ik nog niet over uit wie gaat keepen tegen Ierland'

7 reacties 7
Bron: Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

Het is nog maar de vraag wie er de komende interlandperiode op doel staat bij het Nederlands Elftal. Bondscoach Ronald Koeman was gisteren te gast bij Rondo en kreeg daar ook vragen over de keeperskwestie.

Justin Bijlow zit in de voorselectie van het Nederlands Elftal voor de komende interlandperiode. Door blessures lijkt het er op dat hij niet zomaar hoeft te rekenen op een basisplaats. 'Dat weet ik niet', zegt Koeman bij Rondo van Ziggo Sport, waarvan een fragment is geplaatst op de X pagina van Ziggo Sport. 'Niet zomaar.' Koeman geeft aan dat vanaf het begin Jasper Cillessen eerste keeper was. 'Later hebben we Bijlow gehad. Justin raakte geblesseerd. Mark Flekken gehad, Bart Verbruggen gehad. Daar ben ik nog niet over uit wie gaat keepen tegen Ierland.'

Koeman krijgt de vraag of hij hij een keuze maakt op de dingen die hij op de training ziet. 'Ik ben niet een coach die training gaat afwachten. Ze spelen allemaal nog wedstrijden. Justin speelt Lazio, speelt zondag AZ thuis.' De bondscoach geeft aan dat hij samen met keeperstrainer Patrick Lodewijks kijkt naar welke doelman het beste geschikt is om in de basis te starten.

Lees meer over
Lees ook