Oud-Feyenoorders | Sinisterra het enige lichtpuntje tegen Manchester City

1 reactie 1
Bron: FR-Fans.nl

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord won zaterdag de uitwedstrijd met 1-2 van RKC Waalwijk, waar de Rotterdammers, ondanks de overwinning, het niet lukten om de vele kansen om te zetten in een doelpuntenregen. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders wel voor ruime uitslagen konden zorgen?

Engeland

Tyrell Malacia zag zaterdag zijn teamgenoten de uitwedstrijd met 0-1 winnen van Fulham. Malacia is nog steeds geblesseerd en zat dus niet bij de wedstrijdselectie. Manchester United staat op plaats acht in de Premier League.

Luis Sinisterra en Marcos Senesi verloren zaterdag de uitwedstrijd met maar liefst 6-1 van Manchester City. Luis Sinisterra was het enige lichtpuntje aan de kant van Bournemouth, omdat de Colombiaan het enige doelpunt maakte. Beide Oud-Feyenoorders begonnen vanaf de bank. Senesi kwam in de rust het veld in en Sinisterra in de 72e minuut. De Argentijnse verdediger won nog ongeveer 70% van zijn duels en haalde een passnauwkeurigheid van 81%. Via Sofascore kreeg Senesi een 6.4 voor zijn invalbeurt. Sinisterra schoot in totaal één keer richting doel en haalde nog een passnauwkeurigheid van 100%. De Oud-Feyenoorder kreeg een 7.3. Bournemouth staat op plaats achttien in de Premier League.

Gustavo Hamer won zaterdag zijn eerste Premier League wedstrijd met 2-1 van Wolverhampton. Hamer begon in de basis vanuit de spitspositie, maar moest in de 89e minuut het veld geblesseerd verlaten. De Oud-Feyenoorder haalde nog een passnauwkeurigheid van 73% en schoot één keer richting doel. Via Sofascore kreeg Hamer een 6.9. Bournemouth staat op plaats 20 in de Premier League.

Portugal

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes wonnen zaterdag de uitwedstrijd met 0-2 van Chaves. Kökçü kampt nog steeds met een blessure, waar Aursnes wederom 90 minuten speelde. De Noor begon vanaf de linksmidden positie en wist zelfs te scoren. Verder haalde de middenvelder een passnauwkeurigheid van 86% en schoot hij twee keer richting doel. Via Sofascore kreeg Aursnes een 7.5 voor zijn prestaties. Benfica staat op plaats twee in de Liga Portugal.

Schotland

Cyriel Dessers en Danilo wonnen zondag de uitwedstrijd in de Scottish League Cup met 1-3 van Hearts. Danilo begon in de basis, waar hij in de 77e minuut gewisseld werd voor Dessers. Beide spitsen kwamen niet tot scoren. Verdere statistieken zijn niet bekend over deze wedstrijd.

Turkije

Sebastian Szymanski verloor zaterdag de thuiswedstrijd met 3-2 van Trabzonspor. Szymanski speelde 90 minuten, haalde daarin een passnauwkeurigheid van 81% en gaf drie keypasses. Verder won de Pool ongeveer 60% van zijn duels en kreeg hij een 7.3 via Sofascore. Fenerbahçe staat met deze verloren wedstrijd op plaats twee in de Turkse Süper Lig.