Slot: 'Je verwacht dat we beter spelen'

Slot: 'Je verwacht dat we beter spelen'

1 reactie 1
Bron: ESPN
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord komt vanavond in actie tegen RKC Waalwijk. De Rotterdammers treffen de Waalwijkers om 18:45. Hoofdtrainer Arne Slot blikt in gesprek met ESPN vooruit op de wedstrijd Feyenoord - RKC Waalwijk.

Slot hoopt dat Feyenoord anders aan de wedstrijd begint als tegen FC Twente. "Hoe we begonnen, dat ben je niet gewend. Je hoopt dat ze een reactie geven in de snelheid van het teruglopen, het winnen van de tweede bal en een betere vorm wat betreft opbouw. Kortom, je verwacht dat we beter spelen."

Aan de hoofdtrainer werd gevraagd hoe hij naar de puntenachterstand op PSV kijkt, wat op dit moment opgelopen is naar 10 punten. Als Feyenoord wint zijn dit er 7. "We keken in de bus naar PSV en dan zie je dat ze weer een eenvoudige overwinning boeken, maar in eerste instantie moeten we kijken naar de ploegen die boven ons staan, AZ en FC Twente, voordat we over de nummer 1 positie gaan praten. We hebben laatst van één van die clubs verloren, FC Twente, maar ik hoop dat dat een momentopname was omdat we de weken daarvoor geweldig gespeeld hebben."

Slot sluit niet uit dat komende tegenstanders goed kijken naar de speelwijze van FC Twente tegen Feyenoord. "Het is altijd de vraag of ze dan dezelfde kwaliteiten hebben als het team waar ze naar kijken. Het is ook niet zo dat we kans op kans tegenkregen. Voor mij is het vooral dat we zelf niet goed waren in het drukzetten als in de opbouw", sluit hij af.

 

Lees meer over
Lees ook