Oud-Feyenoorders | Danilo is goud waard voor Rangers FC

Oud-Feyenoorders | Danilo is goud waard voor Rangers FC

2 reacties 2
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord verloor zondag de uitwedstrijd met 2-1, waardoor de Twentenaren weer over de Rotterdammers heen gaan op de ranglijst. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders wel voor een goed resultaat konden zorgen?


Engeland

Tyrell Malacia zag zondag zijn teamgenoten de thuiswedstrijd met 0-3 verliezen van Manchester City. Malacia zat nog steeds niet bij de selectie door een blessure. Manchester United staat op plaats acht in de Premier League. 


Luis Sinisterra en Marcos Senesi zagen zaterdag hun medespelers de thuiswedstrijd met 2-1 winnen van Burnley. Beide Oud-Feyenoorders kwamen niet aan spelen toe. Bournemouth staat met deze overwinning op plek zeventien in de Premier League.


Gustavo Hamer verloor zaterdag de uitwedstrijd met maar liefst 5-0 van Arsenal. Hamer begon in de basis in een tweemans voorhoede, waar hij na 83 minuten werd gewisseld. De Oud-Feyenoorder schoot één keer richting doel en behaalde een passnauwkeurigheid van 70%. Via Sofascore kreeg Hamer een 6.9 voor zijn prestaties. Sheffield United staat als laatste in de Premier League. 


Portugal 

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes speelden zaterdag met 1-1 gelijk tegen Casa Pia. Kökçü zat niet bij de wedstrijdselectie door een blessure. Aursnes daarentegen speelde de hele wedstrijd vanaf de rechtsbackpositie. De Noor haalde een passnauwkeurigheid van 77% en won ongeveer 67% van zijn persoonlijke duels. Verder gaf hij drie keypasses en kreeg Aursnes een 7.6 via Sofascore. Benfica staat met dit gelijke spel nog steeds bovenaan de Liga Portugal.


Schotland

Cyriel Dessers en Danilo wonnen zaterdag de thuiswedstrijd met 2-1 van Hearts. Dessers begon in de basis en werd in de rust gewisseld voor Danilo. De Nigeriaanse spits haalde een passnauwkeurigheid van 67% en schoot twee keer richting doel. Via Sofascore kreeg hij een 6.5. Danilo speelde de tweede helft en wist het winnende doelpunt in de blessuretijd te maken. Verder haalde de Braziliaan een passnauwkeurigheid van 60% en gaf hij één keypass. Via Sofascore kreeg de spits een 7.6 voor zijn belangrijke invalbeurt. Rangers FC staat op plaats twee in de Schotse Premiership. 


Turkije

Sebastian Szymanski won zondag de uitwedstrijd met 0-5 van Pendikspor. Szymanski speelde 90 minuten en gaf daarin twee assists. Verder haalde de Pool een passnauwkeurigheid van 74%, gaf hij vijf keypasses en schoot hij drie keer richting doel. Via Sofascore kreeg de middenvelder een 8.6. Fenerbahçe staat bovenaan de ranglijst in de Turkse Süper Lig.

 

Lees meer over
Lees ook