Alleen Geertruida in Elftal van de Week

Alleen Geertruida in Elftal van de Week

2 reacties 2
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

De magere prestatie van Feyenoord, gister tegen FC Twente, is ook terug te zien in het ‘Elftal van de Week’ van De Telegraaf. Alleen Lutsharel Geertruida kan plaatsnemen in het elftal der besten. Ditmaal mag Ben Wijnstekers het elftal samenstellen en die geeft de verdediger een plekje in zijn team, opvallend genoeg als rechtsback en niet als centrale verdediger waar Geertruida gister startte.

Wijnstekers, geboren Rotterdammer, zegt over Geertruida: ‘Hij is de enige die bij Feyenoord op zijn niveau speelde tegen FC Twente en normaal overeind bleef. Bij de anderen leek er weinig spirit in te zitten en de meesten waren slordig. Daar had hij geen last van. Hij scoorde ook nog en schoot nog een bal op de paal.’

Wijnstekers, zelf ook verdediger én speler van Feyenoord geweest, kiest op de andere posities voor spelers van tegenstander FC Twente. Lars Unnerstall mag het doel verdedigen na enkele fantastische reddingen tegen Feyenoord. En Mees Hilgers wist Santiago Gimenez in toom te houden en mag daarom in het Elftal van de Week.

Lees ook