Gimenez: 'Dit was mijn droom toen ik een kind was'

8 reacties 8
Bron: Ziggo Sport

Santiago Gimenez speelde woensdagavond zijn eerste minuten in de Champions League. De eerste twee wedstrijden was de aanvaller geschorst, maar vandaag tegen SS Lazio begon hij in de basis.

Gimenez deed wat hij heel het seizoen al doet, en dat is scoren. Hij was twee keer trefzeker in het met 3-1 gewonnen duel tegen SS Lazio. 'Dit was mijn droom toen ik een kind was', zegt hij na afloop tegen Ziggo Sport, waarvan het interview is geplaatst op de website van Ziggo Sport. 'Ik heb altijd hier van gedroomd. Ik ben erg blij met mijn twee doelpunten. Dit was een geweldige avond.'

De aanvaller scoorde in de eerste helft al eerder, maar dat doelpunt werd afgekeurd. Even later scoorde hij alsnog een geldig doelpunt, en ook in de tweede helft was het weer raak. Volgens Gimenez was zijn laatste doelpunt een echt spitsendoelpunt. In de tweede helft werd de Mexicaan uiteindelijk gewisseld door trainer Arne Slot. Gimenez vindt het geen probleem dat hij naar de kant moest. 'We zijn met meer dan elf spelers. Je weet dat elke speler erin kan komen. Ik doe mijn best, en ik accepteer zijn beslissing. Ik support elke speler.'

Gimenez geniet van het proces wat hij en Feyenoord momenteel doormaakt. 'Ik ben elke dag blij, met het team, en met elke training. Ik denk dat we historie kunnen schrijven. We hebben een goed team en we geloven in onszelf', aldus de aanvaller.