Gimenez uitgeroepen tot Player of the Match

4 reacties 4
Bron: Feyenoord.nl

Santiago Gimenez is uitgeroepen tot Player of the Match in de wedstrijd tegen SS Lazio van woensdagavond, zo is te zien op een foto op de Instagram pagina van Feyenoord, waarom de aanvaller te zien is met de bokaal. Feyenoord won uiteindelijk met 3-1.

Gimenez maakte zijn debuut in de Champions League en zorgde in de eerste helft voor de voorsprong voor Feyenoord en zijn eerste doelpunt in het miljoenenbal. In de tweede helft was de aanvaller nog een keer trefzeker, waardoor hij zijn tweede doelman van de wedstrijd maakte.

De Mexicaan is sowieso bezig aan een zeer sterk seizoen. Dit seizoen staat de teller al op vijftien doelpunten uit elf wedstrijd. In de Eredivisie scoorde Gimenez dertien keer, en in de Champions League twee keer.