Zerrouki: 'Ik denk dat we heel overtuigend met veel vertrouwen voetballen'

Zerrouki: 'Ik denk dat we heel overtuigend met veel vertrouwen voetballen'

4 reacties 4
Bron: Rtl.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord won vandaag overtuigend van Lazio Roma. Ramiz Zerrouki mocht net als tegen Atletico Madrid in de basis beginnen en was overtuigend. Hij scoorde een goal en kon goed mee in de intensiteit van de wedstrijd in de Champions League.

Bij RTL7 kwam hij voor de camera. Wat vond hij van de avond? “Prachtige avond, mag zelf ook nog een goal maken. Ik denk dat hij er lekker in zat. Maar deze sfeer op een Europese avond op het hoogste niveau zijn avonden waar je van droomt”, aldus de Middenvelder.

Zerrouki vindt het heerlijk om te voetballen in dit elftal. “Ik denk dat we heel overtuigend met veel vertrouwen voetballen. Het is weer een bevestiging voor onszelf dat we op dit niveau dit niveau kunnen halen. Dit keer winnen we en de vorige verloren we.”

Zerrouki scoorde en was al eerder in schotpositie. “Ik kreeg hem al een keer van Calvin. Toen draaide hij weg van de goal. Deze raakte ik en toen wist ik eigenlijk al deze gaat hangen.”

Na 77 minuten kreeg hij een publiekswissel. “Eigenlijk wou ik door, maar ik had wat vermoeidheid in de benen.” Toch kijkt hij met plezier terug. “Het is een fantastisch gevoel, ik probeer gewoon alles te geven voor het team als ik mag spelen. Het is een prachtige avond geworden.”

Lees ook