Slot grapt: 'Misschien moet ik hierbij zijn familie even informeren'

Slot grapt: 'Misschien moet ik hierbij zijn familie even informeren'

27 reacties 27
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Arne Slot heeft dinsdagmiddag tijdens de persconferentie, die live te zien was op het YouTube kanaal van Feyenoord, gereageerd op het vertrek van zijn vriend en assistent Marino Pusic. 

Marino Pusic zal naar Oekraïne vertrekken om daar de hoofdmacht van Shaktar Donetsk te mogen trainen. Slot beschrijft Pusic als een heel warm mens waar hij veel steun aan heeft gehad: 'Er is geen dag voorbij gegaan waarin ik niet zijn steun of loyaliteit gevoeld heb.' Sipke Hulshoff zal de taken van Pusic voorlopig (deels) over gaan nemen, tot een vervanger is gevonden, meldt de trainer.

Van zijn vier stafleden zijn er al drie (deels) elders aan het werk. Dennis van der Ree vertrok in 2022 naar FC Groningen, Sipke Hulshoff is sinds dit jaar ook assistent bij Oranje en nu vertrekt dus ook Marino Pusic. Hulshoff is naast zijn werkzaamheden bij het Nederlands elftal uiteraard nog steeds assistent van Arne Slot en dat zal volgens de hoofdtrainer wat harder werken vereisen, grapt Slot: 'Het lijkt er voorlopig op dat Sipke wat harder moet gaan werken en die werkt altijd al heel hard', lacht de trainer, 'misschien moet ik hierbij zijn familie even informeren dat hij nóg minder thuis zal zijn dan dat hij al was,' voegt de trainer tot slot toe.

Lees ook