#PraatMee | Hoe moet de aanval er tegen SS Lazio uit zien nu Minteh geblesseerd is?

#PraatMee | Hoe moet de aanval er tegen SS Lazio uit zien nu Minteh geblesseerd is?

34 reacties 34
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Dinsdagochtend werd door Feyenoord bekend gemaakt dat aanvaller Yankuba Minteh de komende weken niet inzetbaar zal zijn voor de Rotterdammers. Minteh werd tijdens de wedstrijd tegen Vitesse al vroegtijdig naar de kant gehaald vanwege een spierblessure. Een behoorlijke domper voor Feyenoord, dat morgen het Champions League-duel tegen Lazio staat te wachten en zondag de uitwedstrijd tegen Twente moet spelen. Wie zal trainer Arne Slot opstellen in de voorhoede?

In de rubriek #PraatMee is FR-Fans.nl benieuwd naar de mening van de bezoekers. Vandaag de vraag, Hoe moet de aanval er tegen SS Lazio uit zien nu Minteh geblesseerd is. De huurling van Newcastle United FC begon steeds meer zijn draai te vinden en wist dit seizoen drie keer trefzeker te zijn en één keer een assist te geven. Door wie moet de vleugelaanvaller vervangen worden?

Arne Slot kan kiezen uit acht aanvallers die hij tot zijn beschikking heeft nu de Gambiaan geblesseerd is en heeft met middenvelder Ondřej Lingr ook de mogelijkheid om de vleugels in te vullen. Ook aankoop Luka Ivanušec, die herstellende is van een enkelblessure, zou mogelijk alweer bij de selectie zitten tegen de Romeinen. Moet Slot Ivanušec direct minuten geven? En zal de spitspositie 'gewoon' aan Santiago Giménez worden besteed, of gaat Ayase Ueda zijn derde opeenvolgende Champions League wedstrijd spelen?

Lees ook
Minteh komende weken niet inzetbaar
Nieuws

Minteh komende weken niet inzetbaar

Lees ook