Driessen: 'Eigenlijk zijn ze in alles beter'

Driessen: 'Eigenlijk zijn ze in alles beter'

17 reacties 17
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord gaat het thuisduel tegen SS Lazio winnen, zo voorspelt Valentijn Driessen op de website van De Telegraaf. Hij blikt vooruit op de aankomende thuiswedstrijd in de groepsfase van de Champions League.

Driessen ziet het elftal van Lazio weinig indruk maken maar kijkt wel met bewondering naar een sterkhouder aan de kant van de Italianen: 'Eigenlijk zijn ze in alles beter, alleen zij hebben wel die Alberto.' refererend naar middenvelder Luis Alberto. De 31-jarige middenvelder is dit seizoen in de Serie A in negen wedstrijden al betrokken bij vijf goals. De Romeinen beginnen de wedstrijd als nummer twee van groep E en staan met vier pnuten uit twee wedstrijden met één punt boven Feyenoord.

Ook de eerdere ontmoetingen met Lazio worden naar voren gehaald. Feyenoord verloor vorig seizoen de uitwedstrijd in de groepsfase van de Europa League met 4-2, nadat het met rust al 3-0 voor de Romeinen stond. Driessen zag dat de wedstrijd na de snelle achterstand in Rome al snel vergeven was, maar vond de Rotterdammers bij de return in Rotterdam wel de terechte winnaar: 'Volledig verdiend', vult hij aan. Afsluitend denkt Valentijn dat Feyenoord woensdagavond aan het langste eind zal trekken: 'Ik denk dat Feyenoord te sterk is voor Lazio Roma' sluit Driessen af.

Lees ook