Feyenoord is gewaarschuwd: 'Hij is echt fantastisch'

Feyenoord is gewaarschuwd: 'Hij is echt fantastisch'

3 reacties 3
Foto: Pro Shots

Komende woensdag speelt Feyenoord de derde wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. In De Kuip is SS Lazio de tegenstander. De Rotterdammers speelden dit seizoen nog niet tegen de Italianen.

GOAL-correspondent Mark Doyle weet wel waar Feyenoord op moet letten, en welke spelers van SS Lazio in de gaten gehouden moeten gaan worden. Zo noemt hij Luis Alberto. 'Hij is echt fantastisch', aldus Doyle tegen Voetbalzone. 'Hij is een traditionele nummer 10. Wat betreft techniek is hij mijn favoriete speler bij Lazio om naar te kijken.' De GOAL-correspondent herhaalt nog maar eens dat hij de speler is waar Feyenoord echt goed op moet gaan letten.

Dat de wedstrijd van woensdag voor beide ploegen belangrijk is, is bekend. Feyenoord verloor de laatste Champions League wedstrijd van Atlético Madrid, maar toch zag men ook in Italië dat de Rotterdammers goed speelden. 'De mensen hier in Italië wisten al dat Feyenoord vol met kwaliteit zit en na het duel in Madrid werd dat nog maar eens duidelijker.'

Lees meer over
Lees ook