'Die was weergaloos, maar wel tegen Vitesse'

'Die was weergaloos, maar wel tegen Vitesse'

1 reactie 1
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord mag in de Champions League thuis spelen tegen Lazio Roma. De Italiaanse tegenstander kent een stroeve competitiestart en lijkt weinig op de wervelende ploeg die Feyenoord vorig seizoen met 2-4 declasseerde vorig jaar. In de Kick-off Eredivisie podcast van de Telegraaf gaat Valentijn Driessen in op de wedstrijd.

Volgens de journalist van Nederlands' grootste krant zou Feyenoord thuis moeten winnen van de ploeg van Sarri. "Ik heb Lazio zien spelen in de competitie en daar was ik niet van onder de indruk. Feyenoord gaat dat winnen. Het is ongeveer hetzelfde elftal als vorig jaar, maar dan nog iets verzwakt." S.S. Lazio raakte sterspeler Milinkovic-Savic kwijt en weet dat gemis nog niet goed op te vangen.

PSV weet de goede vorm van de Eredivisie nog niet mee te nemen naar Europa en verzamelde pas één punt. Feyenoord wist te winnen van Celtic en verloor ongelukkig van Atletico Madrid. Driessen denkt dat Feyenoord beter is dan PSV en dichter bij het internationale niveau zit om ook in de Champions League grootse prestaties neer te zetten. "Dat denk ik wel. Ze maakten weer een hele goede indruk tegen Vitesse. Er zit zó veel power in die ploeg, intensiteit. Alles gaat vooruit. Slot wordt ook direct gek als ze al twee keer de bal breed spelen", zo weet Driessen te melden in de podcast van de Telegraaf.

Een bijzondere vermelding is er tot slot voor Calvin Stengs: "Die was weergaloos, maar wel tegen Vitesse. Nu nog even tegen Lazio. Je leest nu dat hij rendement levert, maar Vitesse stelt echt helemaal niks voor."

Lees ook