'Zijn passing vooruit is uitstekend en het lijkt me dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen in Nederland, richting de Premier League'

'Zijn passing vooruit is uitstekend en het lijkt me dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen in Nederland, richting de Premier League'

11 reacties 11
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord is na een overtuigende overwinning op Vitesse ook de hofleverancier van het elftal van de week van De Telegraaf. Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko, Calvin Stengs en Quinten Timber zijn allen opgenomen door Romano Denneboom. Stengs werd zelfs speler van de week. 

Denneboom erkent de goede vorm van Feyenoord, hij is voor Bijlow vooral blij dat hij terug is. Bijlow stond met een lach op de goal. "Hij had ook een aandeel bij de eerste goal met zijn passing direct naar voren", aldus Denneboom die met Geertruida en Hancko het centrale duo van de week vond. Beide spelers zijn al het hele jaar sterkhouders van de Rotterdammers. Met name Hancko krijgt veel lof. "Zijn passing vooruit is uitstekend en het lijkt me dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen in Nederland, richting de Premier League." 

Op het middenveld staan Stengs en Timber, Stengs zit lekker in zijn vel en dat zie je aan alles. Denneboom maakt hem speler van de week. Maar ook de ontwikkeling van Timber ziet hij goed. Timber draait goed open en geeft assists en heeft altijd oog voor de ruimte. Er is volgens Denneboom nog wel een verbeterpuntje. "Meer goals maken, is de volgende stap.”

Lees ook