Justin Bijlow in de basis tegen Vitesse

Justin Bijlow in de basis tegen Vitesse

32 reacties 32
Bron: Feyenoord.nl
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord speelt zaterdag de competitiewedstrijd tegen Vitesse. Arne Slot liet vrijdagmiddag weten tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op de YouTube pagina van Feyenoord dat Justin Bijlow weer in de basis start.

Bijlow was de afgelopen weken niet inzetbaar waardoor Timon Wellenreuther dit seizoen vaak het doel verdedigde. Bijlow keepte in de interlandperiode al tijdens een oefenwedstrijd, en krijgt dus ook in de wedstrijd tegen Vitesse een basisplaats.

Bijlow is net als Slot blij dat hij weer kan keepen. 'Ik denk dat Justin vooral heel blij is dat hij weer fit is', aldus Slot tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op de YouTube pagina van Feyenoord. De trainer van Feyenoord heeft altijd aangegeven dat Bijlow zijn eerste doelman is. 'Timon heeft het nu twee keer uitstekend gedaan. Maar de vorige keer dat Justin Timon weer ging vervangen heeft Justin het ook weer uitstekend gedaan.'

Ook Santiago Gimenez kan gewoon spelen. De aanvaller speelde met Mexico deze week nog een interland, maar lijkt ook fit genoeg om te kunnen starten.

Lees meer over
Lees ook