Voorprogramma Lazio thuis bekend

Voorprogramma Lazio thuis bekend

5 reacties 5
Bron: Feyenoord.nl
Foto: FR-Fans.nl

Volgende week woensdag speelt Feyenoord in de Champions League de thuiswedstrijd tegen Lazio. Op Feyenoord.nl is het voorprogramma bekendgemaakt. Het voorprogramma, samengesteld door Feyenoord samen met FSV de Feijenoorder en FRFC 1908, met onder ondere DJ Paul Elstak is ook hieronder te vinden.

De aftrap is om 18:45 uur en het stadion opent zijn deuren om 16:00 uur. Aan de gele, blauwe en groene zijden zijn verschillende optredens. Bovendien zijn er extra eet- en drinkgelegenheden beschikbaar via foodtrucks en tapstations. In de Legioenzaal zal DJ Jeroen draaien.

Hier is een overzicht van de podia aan de verschillende zijden:

Gele zijde: Legioenzaal Outdoor
DJ Bebolder & Remus b2b
DJ Paul Elstak
Speciale verrassingsact

Blauwe zijde: De Vereeniging
DJ Zig met een uitgebreide selectie bekende (meezing-)hits

Groene zijde
DJ Sven & Marco
Corleone
Lost Rebels
Cor

Toegangsbeleid
De gele zijde is alleen toegankelijk voor de fans met een kaartje voor een vak aan de gele zijde en tickethouders van de blauwe, groene en oranje zijden hebben geen toegang hebben tot de gele zijde en andersom.

Voor de blauwe, groene en oranje zijden kan tussen 16:00 uur en 17:15 uur gebruik worden gemaakt van alle poorten aan de respectievelijke zijden. Na 17:15 uur geldt enkel toegang via de poorten zoals aangegeven op het ticket.

Lees ook