Feyenoord-PSV: geen treinen van en naar Rotterdam Centraal

Feyenoord-PSV: geen treinen van en naar Rotterdam Centraal

2 reacties 2
Bron: Rotterdam.nl
Foto: Iris van den Broek

Het duurt nog even, maar je kunt het beter op tijd weten. Prorail heeft van eind oktober tot begin december grote werkzaamheden gepland op en rond Rotterdam Centraal. Hierdoor is er geen treinverkeer mogelijk van, naar en via Rotterdam Centraal in twee weekenden.

Rotterdam Centraal gaat op slot van:
- zaterdag 25 november 01.06 uur tot en met maandag 27 november 01.06 uur.
- zaterdag 2 december 01.06 uur tot en met maandag 4 december 05.06 uur.

Dit betekent dat er tijdens de competitiewedstrijd Feyenoord-PSV (zondag 3 december 12.15 uur) geen treinen van en naar Rotterdam Centraal rijden. Rotterdam Alexander en Rotterdam Blaak zijn wel open, maar hier rijden ook minder treinen. Er rijden waarschijnlijk wel gewoon treinen van en naar Rotterdam Stadion. Of dit er minder dan normaal zullen zijn is op dit moment nog niet bekend. 

Kom je altijd met de trein naar Rotterdam op wedstrijddagen? Check dan even ns.nl voor vertrek. Ga voor meer informatie over de werkzaamheden naar de website van ProRail.

Willemsbrug dicht

Ook de Willemsbrug gaat twee weekenden dicht: van 10 tot 13 november en van 18 tot 20 november voert de gemeente Rotterdam werkzaamheden uit. Feyenoordsupporters die met de auto of de fiets gebruik maken van deze brug, moeten op zondag 12 november omrijden. Dan staat om 16.45 uur Feyenoord-AZ op het programma.

Lees ook