Wellenreuther: 'Ik bekijk het van jaar tot jaar'

Wellenreuther: 'Ik bekijk het van jaar tot jaar'

9 reacties 9
Bron: Kicker
Foto: Pro Shots

Timon Wellenreuther werd door Feyenoord als tweede doelman gehaald, maar heeft inmiddels door de blessures van Justin Bijlow al veel wedstrijden mogen spelen in het eerste van de Rotterdammers. Ook dit seizoen is de doelman al een aantal keren belangrijk geweest voor zijn team.

In een groot interview met het Duitse Kicker krijgt Wellenreuther de vraag of hij beweert dat hij de nummer één is in het doel van Feyenoord. 'Als ik speel, wil ik presteren, het team helpen en winnen, de rest is de beslissing van de coach', aldus Wellenreuther tegen Kicker. De doelman vertelt dat hij een goede relatie heeft met Bijlow, en dat ze elkaar waarderen.

Wellenreuther heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2025. De doelman wil nog niet te ver vooruit kijken. 'Ik bekijk het van jaar tot jaar. Vorig seizoen werd ik gehuurd van Anderlecht en daarna kocht Feyenoord mij.' Wellenreuther speelde dit seizoen al negen wedstrijden voor de Rotterdammers, zeven in de Eredivisie, en twee in de Champions League. In die negen wedstrijden hield hij drie keer de nul.

Lees meer over
Lees ook