UPDATE | 'Onderhandelingen met Bijlow lopen nog, maar akkoord lijkt aanstaande'

UPDATE | 'Onderhandelingen met Bijlow lopen nog, maar akkoord lijkt aanstaande'

104 reacties 104
Bron: 1908.nl
Foto: VK Sportphoto

Volgens 1908.nl zijn Feyenoord en Justin Bijlow opnieuw in gesprek over een contractverlenging. De Rotterdammers zouden de doelman, die momenteel niet in actie komt vanwege een blessure, graag langer willen binden.

Door de blessure van Bijlow waren de gesprekken stilgevallen, maar de twee partijen zouden nu weer in gesprek zijn om te kijken waar de mogelijkheden liggen. Het huidige contract van de doelman loopt momenteel tot medio 2025.

De doelman wordt bij Feyenoord gezien als een belangrijke speler in de selectie. De verwachting is dat de partijen er uit gaan komen en dat Bijlow inderdaad zijn contract bij de Rotterdammers gaat verlengen.

Dit seizoen kwam Bijlow nog nauwelijks in actie vanwege de polsblessure. Hij speelde mee in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV, en in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Update 18-10-2023
Feyenoord en Justin Bijlow zijn nog steeds in onderhandeling over een nieuw contract. 1908.nl meldt op Twitter dat er stevig onderhandelt wordt, maar het lijkt er op dat de club en de speler er wel uit gaan komen. 

Lees meer over
Lees ook