Ivanušec traint buiten individueel op dinsdagtraining

Ivanušec traint buiten individueel op dinsdagtraining

1 reactie 1
Bron: Rijnmond.nl
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord-aanvaller Luka Ivanušec is vandaag gesignaleerd op 1908. De buitenspeler werkt indivdueel aan zijn herstel, aldus Rijnmond Sport op X.

De linksbuiten van Feyenoord raakte geblesseerd in de Champions League wedstrijd van Feyenoord tegen Celtic op dinsdag 19 september. Ivanušec heeft hierbij een enkelblessure opgelopen en zou enkele weken niet beschikbaar zijn. Hierdoor kon de Kroaat ook niet deelnemen aan de interlands, waar hij wel voor geselecteerd was.

De vleugelaanvaller maakte tot nu een uitstekende indruk bij Feyenoord en kwam direct in de basis na zijn transfer van Dinamo Zagreb. Ivanušec speelde tot nu toe twee wedstrijden in de eredivisie en was meteen goed voor één goal en één assist. 

Of de aanvaller aankomend weekend tegen Vitesse al minuten kan maken is op dit moment onduidelijk. Ook zijn er nog volop vragen rondom Gernot Trauner en Justin Bijlow. De aankomende dagen zullen veel duidelijk gaan maken, wanneer de internationals terugkomen van hun wedstrijden en de selectie van Feyenoord langzaam weer compleet is.

Lees meer over
Lees ook