#PraatMee | Zou Hartman een basisplaats moeten krijgen bij Oranje?

#PraatMee | Zou Hartman een basisplaats moeten krijgen bij Oranje?

26 reacties 26
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Quilindschy Hartman is in no-time onomstreden geworden bij Feyenoord. Het verhaal van de linksback is bijna een jongensboek. Hij was na een zware blessure op weg naar Excelsior, maar een telefoontje van Arne Slot later en enkele invalbeurten onder de trainer later veranderde zijn status snel. Hij werd snel de vaste linksback, soms wat druistig, maar blijft zich super snel ontwikkelen. Inmiddels was hij een van de uitblinkers in de Champions League wedstrijd tegen Atletico Madrid en is hij wederom opgeroepen voor Oranje.

In de rubriek #PraatMee is FR-Fans.nl benieuwd naar de mening van de bezoekers. Vandaag de vraag, moet Hartman een basisplaats krijgen bij Oranje tegen Frankrijk. Zijn ontwikkeling gaat snel, maar is hij er klaar voor om ook als international de harten van de voetballiefhebbers te veroveren? Zal Ronald Koeman Hartman een basisplaats geven of wordt toch Daley Blind de speler op de linkerkant. 

Hartman scheurde in 2021 zijn kruisband en leek na het seizoen 2021-2022 de overstap te maken naar Excelsior. Slot stak daar persoonlijk een stokje voor. Sindsdien speelde Hartman 46 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Feyenoord en lijkt hij zich wekelijks te verbeteren. 

Lees ook