'Ik ben een beetje bang dat het te snel gaat'

'Ik ben een beetje bang dat het te snel gaat'

13 reacties 13
Bron: Sportnet
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord is bezig aan een sterk seizoen, en daar profiteren ook de talenten van. Zo zit Leo Sauer inmiddels in de selectie van het eerste elftal van Feyenoord, en krijgt hij zo nu en dan ook al minuten in de hoofdmacht van trainer Arne Slot.

Július Sauer, de vader van Leo Sauer, geeft in een interview met Sportnet aan dat toen zijn zoon de overstap maakte naar Feyenoord, hij binnen drie tot vier jaar de overstap zou kunnen maken naar de selectie van het eerste elftal. Dat dat nu al is gelukt vindt de vader alleen maar mooi.

Dat Sauer zo snel stappen zet, vindt vader Július mooi. 'Ik ben een beetje bang dat het te snel gaat', zegt Július tegen Sportnet. 'Tot nu toe heeft Leo het volgehouden. Iedereen die dicht bij hem staat, zegt dat zijn aard hem helpt.' Volgens Július laat zijn zoon zichzelf niet te veel druk opleggen.

Feyenoord heeft appartementen voor spelers op mooie locaties, weet Július. Hij woont daar samen met Noah Pusic, de zoon van Marino Pusic. 'En ze zijn goede vrienden en begrijpen elkaar.'

Sauer maakte in de zomer van 2022 op huurbasis de overstap van MŠK Žilina naar Feyenoord. In de zomer van 2023 nam Feyenoord de linksbuiten definitief over. Dit seizoen speelde Sauer al vier keer mee in de Eredivisie, en maakte hij zijn debuut in de Champions League.

Lees meer over
Lees ook