Slot: 'We hebben gisterenavond ook weer gezien hoeveel Champions League ploegen het lastig hebben gehad'

Slot: 'We hebben gisterenavond ook weer gezien hoeveel Champions League ploegen het lastig hebben gehad'

Bron: ESPN
Foto: VK Sportphoto

Waar Feyenoord afgelopen woensdag nog speelde in de groepsfase van de Champions League tegen Atlético Madrid, staat vanmiddag de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma.

Trainer Arne Slot weet dat de wedstrijd van vanmiddag ook weer belangrijk is. 'De eerst volgende is altijd belangrijk', aldus Slot tegen ESPN. 'We hebben gisterenavond ook weer gezien hoeveel Champions League ploegen het lastig hebben gehad.'

Gernot Trauner is er vanmiddag niet bij. De verdediger is geblesseerd. Slot heeft er voor gekozen om nu met Bart Nieuwkoop als rechtsback te beginnen, en Lutsharel Geertruida centraal achterin. 'Bart Nieuwkoop is een ander type dan Lutsharel. Wil nog meer opkomen, is minder van aan de binnenkant spelen.' Ramiz Zerrouki begon afgelopen woensdag nog in de basis, maar moet vanmiddag op de bank beginnen. 'De enige reden waardoor het hopelijk acceptabel is als je uit kunt leggen waarom het is', doelt Slot op het feit dat Zerrouki, ondanks zijn goede spel afgelopen woensdag, toch op de bank begint vanmiddag.

Lees meer over
Lees ook