Drie Feyenoorders in het elftal van de week

Drie Feyenoorders in het elftal van de week

6 reacties 6
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord won afgelopen weekend overtuigend van Go Ahead Eagles, de Rotterdammers speelden een goede wedstrijd. In het elftal van de week van De Telegraaf die meetelt voor de voetballer van het jaarklassement die samengesteld is door Jan Poortvliet zijn drie spelers opgenomen. 

Calvin Stengs, Yankuba Minteh en Santiago Gimenez. Stengs komt beter en beter in vorm ziet ook Poortvliet. "Hij bemoeit zich met bijna alle aanvallen, met steekballen én komt voor de goal", aldus Poortvliet die weet dat bijna elke speler met zoveel kwaliteit met een goede trainer wel weer aan het voetballen komt. 

Ook Minteh krijgt de complimenten en is zelfs speler van de week geworden. De aanvaller zag een goal afgekeurd worden en scoorde ook nog de 1-0. Was constant dreigend en groeit mee met het elftal. "Hij groeit mee met het team en wat ik nu zie, is geweldig. Feyenoord heeft een heel goede aan hem.”

Poortvliet heeft vooral weer genoten van Gimenez wat echt zijn 'hero' is. "Hij is bij elke aanval betrokken, doet altijd iets met die bal wat voor gevaar zorgt, maar ook zijn inzicht richting medespelers is geweldig", zegt Poortvliet die elke keer weer hoopt dat er nog meer bevliegingen van de spits komen. 

Lees ook