'Ik denk dat de spionnen van Simeone, die naar Feyenoord zijn gaan kijken, heel erg geschrokken zijn'

'Ik denk dat de spionnen van Simeone, die naar Feyenoord zijn gaan kijken, heel erg geschrokken zijn'

39 reacties 39
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

 

Feyenoord lijkt aankomende woensdag de zwaarste tegenstander uit de poule te treffen in de Champions League. De Rotterdammers nemen het dan in Madrid op tegen Atlético Madrid. Sierd de Vos is groot fan van de club uit Madrid, maar weet niet of Atlético wel de echte favoriet is.

De Vos ziet dat er op de club geen peil te trekken is in de Champions League. Vorig seizoen werden ze roemloos uitgeschakeld in de groepsfase. Volgens de kenner is er dan ook eerder sprake van dat Atlético zich gaat aanpassen aan Feyenoord dan andersom. "Ik denk dat Atlético zich gaat aanpassen aan Feyenoord en niet andersom", aldus El Sierd in Voetbal International.

De Vos geeft hoog op over Arne Slot. Hij schaalt de oefenmeester van Feyenoord hoger in dan die van bijvoorbeeld Barçelona. Voetballend werd Slot de Xavi van Bergentheim genoemd, in zijn trainersacrrière is hij misschien wel verder dan de echte Xavi. "Ik denk dat de spionnen van Simeone, die naar Feyenoord zijn gaan kijken, heel erg geschrokken zijn. Ze gaan verrast worden door de tactiek van Slot."

Lees ook