Resultaten CL-tegenstanders Feyenoord in eigen competities

Feyenoord is in de Champions League ingedeeld in groep E, met verder nog Celtic FC, S.S. Lazio en Atletico Madrid. De tegenstanders van Feyenoord hebben dit weekend hun wedstrijden gespeeld in de nationale competities. Hieronder volgt een kort overzicht van de behaalde resultaten.

Motherwell - Celtic (1-2)

Celtic FC heeft met meer moeite dan verwacht Motherwell verslagen. De ploeg van coach Rodgers kwam pas in de 87e minuut op voorsprong, maar zag deze in de 5e minuut van de blessuretijd verdwijnen. Motherswell maakte via B. Spittal gelijk. Net toen iedereen dacht dat de wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen, scoorde M. Oriley in de 7e minuut van de verlenging de winnende treffer voor Celtic FC, dat na 7 gespeelde wedstrijden fier aan kop gaat in het Schotse Premiership.

AC Milan - S.S. Lazio (2-0)

In de Italiaanse Serie A blijft S.S. Lazio teleurstellen tot dusver. Ook in de lastige uitwedstrijd tegen AC Milan, konden de Romeinen geen vuist maken. Door het nieuwe verlies blijft S.S. Lazio op de 15e plek staan.

Atletico Madrid - Cadiz (3-2)

Atletico Madrid had vandaag veel moeite met het opportunistisch spelend Cadiz, dat zelfs brutaal de leiding nam met twee doelpunten verschil na een klein half uurtje. Atletico Madrid verkleinde de achterstand nog voor de pauze tot 2-1. In de tweede helft nam Atletico Madrid de controle over de wedstrijd en zorgde voor een spectaculaire wending in de wedstrijd, die uiteindelijk door Atletico Madrid werd gewonnen met 3-2.