'Daar hebben ze hem voor gehaald, ze hebben hem gehaald als stand-in'

'Daar hebben ze hem voor gehaald, ze hebben hem gehaald als stand-in'

6 reacties 6
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord speelt woensdagavond tegen Atlético Madrid in de Champions League. Voor Arne Slot is dat de volgende test in het proces bij zijn Feyenoord. Bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN wordt vast voorbeschouwd op het duel met de Spanjaarden.

Aad de Mos denkt dat Feyenoord zeker een kans maakt tegen de hoofdstedelingen. 'Als Slot hetzelfde spelletje speelt - en dat gaat hij doen - daar hebben ze toch moeite mee die verdedigers. Die Giménez is een gek, Savic is een gek, dat zijn twee slagers in het centrum'. Daarnaast weet de Mos zeker dat Simeone zich gaat aanpassen aan Feyenoord. 'Dan denk je dat je de bal vaak hebt en dat vindt hij niet zo erg. Zestig procent balbezit Feyenoord en hij veertig maar het gaat om hoeveel ballen er in het mandje liggen.'

Hans Kraay jr. hoopt dat Ayase Ueda aan de start staat van de wedstrijd. 'Ik heb de indruk en ik weet bijna zeker dat Ueda wel gaat starten', zegt Kraay. 'Daar hebben ze hem voor gehaald, ze hebben hem gehaald als stand-in'. Volgens de analist van ESPN is het beter om Paixão en Minteh aan de flanken te houden. 'Laat het maar zo met die diepte'.

Lees ook