Feyenoord klaart klus in Amsterdam en wint met ruime cijfers van Ajax

79 reacties 79
Bron: FR-Fans.nl

Feyenoord heeft de Klassieker gewonnen van Ajax. De eerste 55 minuten werden afgelopen zondag al gespeeld. Toen stonden de Rotterdammers al met 0-3 voor. In de 55e minuut werd toen de wedstrijd gestaakt.

Het restant werd woensdagmiddag gespeeld. Santiago Gimenez wist opnieuw te scoren waardoor de eindstand 0-4 werd. Gimenez scoorde in totaal drie doelpunten, Igor Paixão zorgde voor het andere doelpunt.

Gimenez scoorde zondag al vroeg de 0-1. In de 18e minuut was het de Mexicaan die voor de 0-2 zorgde en vlak voor rust gaf Gimenez de assist op Paixão, die voor de 0-3 ruststand zorgde. In de 55e minuut werd de wedstrijd gestaakt vanwege vuurwerk op het veld. Uiteindelijk is besloten om het restant vandaag uit te spelen.

Feyenoord begon opnieuw goed aan de wedstrijd en al snel zorgde Gimenez voor de 0-4, wat uiteindelijk de eindstand was.