Boeve: 'Speler van het weekend, als je Ajax op die manier declasseert'

Boeve: 'Speler van het weekend, als je Ajax op die manier declasseert'

16 reacties 16
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Een Klassieker die nooit mocht worden wat veel Feyenoordfans er van hoopten. De 55 minuten die er gevoetbald werden hadden een 0-3 stand op het scorebord gezet. Toch zal in Rotterdam het gevoel leven dat er (nog) veel meer in gezeten had. Met het staken van de wedstrijd hebben Voetbal International en Algemeen Dagblad besloten geen cijfers toe te kennen aan de wedstrijd.

De twee doelpunten en assist die Santiago Gimenez maakte staan ook nog niet officieel in de annalen. De spits toonde zich heer en meester in de ArenA en legde zijn tegenstanders in de luren. In de Telegraaf wordt de Mexicaan door Peter Boeve dan ook als speler van het weekend bestempeld met een '10+', zo zegt de rapporteur: "Geweldig hoe hij die eerste goal gelijk binnenschiet, maar ook hoe hij Hato nog een keertje uitkapt voor de tweede goal. Die assist op Paixao stuurde hij echt tussendoor, zo makkelijk was die bal eigenlijk nog niet. Absoluut de speler van het weekend, als je Ajax op die manier declasseert."

De rapporteur had naast Santiago Gimenez ook nog een plaats ingeruimd voor Quinten Timber. In het elftal van de week, zoals gepubliceerd door de Telegraaf waren dus twee Feyenoorders te vinden. Over Timber zegt Boeve dat de middenvelder veel power uitstraalt, zeer balvast is en uitstekend de balans kan bewaren. 

Lees ook