'Het is een jongen die helemaal niet onder de indruk is van de Klassieker'

'Het is een jongen die helemaal niet onder de indruk is van de Klassieker'

9 reacties 9
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Bij voetbalpodcast Kick-Off van de Telegraaf is kort aandacht besteed aan de huidige vorm van Feyenoord en de Klassieker van komende zondag. Ajax-watcher Mike Verweij geeft aan dat ondanks het grote verschil in vorm, het Feyenoord-Legioen nog steeds niet kan geloven dat Feyenoord het zo goed doet in Nederland, maar ook daarbuiten. 'Elke Feyenoord-supporter die knijpt zich nog steeds, na twintig jaar heel veel ellende te hebben gezien, in zijn arm - van: gaat het nou echt zo goed en zal tcoh niet volgende week afgelopen zijn', aldus Verwij.

'Mensen moeten er nog heel erg aan wennen. Het is echt wel een beetje een cultuurschok die gaande is bij Het Legioen. Want ze zijn niet gewend dit voetbal te zien, dat ze de laatste twee seizoenen krijgen. Ze zijn niet gewend om in de Champions League te spelen ieder jaar, ik denk dat vooral daar de voorzichtigheid in zit', vertelt Verweij.

Verder geeft Verweij aan dat hij verwacht dat de Japanner Ayase Ueda gewoon gaat spelen in de Klassieker, als invaller in de tweede helft. 'Als die kleine springveer uit Japan geen dikke benen heeft, dan denk ik dat die in de tweede helft gewoon in actie komt. We gaan best wel leuke van hem zien hoor, het is een jongen die helemaal niet onder de indruk is van de Klassieker. Die vindt het allemaal mooi, die vindt het prachtig.'

Lees ook