'Ik ga mijn verdedigers informeren over zijn kwaliteiten, niet over zijn blessure'

'Ik ga mijn verdedigers informeren over zijn kwaliteiten, niet over zijn blessure'

11 reacties 11
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord krijgt vanavond tegen Celtic te maken met een aantal Japanse spelers. Een daarvan is de spits en topscorer Kyogo Furuhashi. De Japanner betovert het publiek in Schotland, al is de vraag hoe fit de aanvaller is en wat hij kan tegen het ijzersterke duo Gernot Trauner Dávid Hancko. 

De spits liet zich afgelopen weekend minuten lang behandelen in de kleedkamer aan een schouderblessure, maar keerde toch terug op het veld. De Telegraaf citeert een Schotse journalist die vraagt aan Slot of Feyenoord en met name Trauner an Hancko geïnstrueerd worden om Furuhashi hard aan te pakken. "Ik ga mijn verdedigers informeren over zijn kwaliteiten, niet over zijn blessure. We gaan hem op de best mogelijke manier bespelen", aldus Slot.

Toch was het de oefenmeester zelf die een verwijzing maakte naar John de Wolf. De assistent van de Rotterdammers had al in de tunnel de Japanner een tik op zijn schouders gegeven als hij nog speelde. De Wolf was vroeger meester in intimidatie en de assistent zou de internationale bikkelharde mentaliteit van vroeger best over kunnen brengen op de groep.

Lees ook