'Als hij volledig fit is dan zal hij gewoon spelen'

'Als hij volledig fit is dan zal hij gewoon spelen'

13 reacties 13
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord mag deze week na zes jaar weer eens aantreden in de Champions League. Die plaats in het miljardenbal hebben de Rotterdammers afgedwongen door kampioen van Nederland te worden in het vorige seizoen. De eerste twee wedstrijden moet Feyenoord het doen zónder Santiago Gimenez. 

De Mexicaan werd voor twee wedstrijden geschorst na zijn grove charge in de wedstrijd tegen AS Roma in de kwartfinale van de Europa League. Vrijwel alle media verwachten dat Igor Paixão in de spits zal plaatsnemen vanwege de blessure van de gedroomde vervanger, Ayase Ueda. In de Kick-Off podcast van de Telegraaf wordt het spel van Feyenoord in de Eredivisie en de aanstaande wedstrijden in de Champions League besproken.

Mike Verweij noemt het spel van Feyenoord een genot om naar te kijken. De heren denken niet dat Ondrej Lingr een optie is als spits tegen Celtic. Driessen: "Ik hoorde dat die Japanner misschien toch nog op tijd fit is. Dan zou hij er anderhalve week uit liggen, dat is geen probleem. Ik hoorde dat ze daar mee bezig zijn, als hij volledig fit is dan zal hij gewoon spelen."

 

Volgens Valentijn Driessen overdrijft Arne Slot met zijn uitspraken over 'het beste Feyenoord onder zijn leiding'. "Dat zei hij na FC Utrecht ook al. Als je zulke uitspraken doet moet je wel de tegenstander erbij betrekken. Want dat Heerenveen speelde net als Ajax, volledig onsamenhangend. En dat verwacht je helemaal niet van Kees van Wonderen."

 

Lees ook