Interlandperiode | Doelpunt Marquinhos in slotfase nekt Peru met López

Interlandperiode | Doelpunt Marquinhos in slotfase nekt Peru met López

4 reacties 4
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de nacht van dinsdag op woensdag staan voor Feyenoord de allerlaatste interlands op het spel waar spelers van de Rotterdammers aan mee kunnen doen. De club zal na het verlies van Ayase Ueda voor een aantal weken hopen dat er niets met Santiago Gimenez zal gebeuren in het vriendschappelijke oefenduel tegen Oezbekistan. Naast Gimenez kan ook Marcos López in actie komen met Peru in de strijd om kwalificatie voor de CONMEBOL. 

Beide Feyenoorders reizen vervolgens terug met een jetlag en zullen rond donderdag terug aankomen in Rotterdam. Het is te hopen dat beide spelers zich snel aanpassen en zaterdag inzetbaar zijn. 

Programma 13 september
01:30
| Mexico - Oezbekistan 3-3
Santiago Gimenez begon op de bank, zo is te zien op de X-pagina van Mexican National Team. Hij viel in de 76e minuut in bij een 1-2 achterstand. De wedstrijd is in 3-3 geëindigd, zonder een doelpunt of assist van Gimenez.

04:00 | Peru - Brazilië 0-1

López begon als linker middenvelder in de basis en keek in de 59e minuut tegen een gele kaart aan. Door een goal van Marquinhos in de slotfase van de wedstrijd verliest Peru met 0-1. De linksback van Feyenoord speelde de hele wedstrijd.

Lees ook