AD: 'Feyenoord verwacht Geertruida snel terug'

AD: 'Feyenoord verwacht Geertruida snel terug'

6 reacties 6
Bron: Ad.nl
Foto: VK Sportphoto

Volgens het Algemeen Dagblad zou Lutsharel Geertruida op korte termijn terugkeren van zijn blessure. De thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen lijkt nog te snel te komen, maar de wedstrijden tegen Celtic en Ajax lijken niet in gevaar te komen.

Geertruida liep zijn blessure op tijdens de interlandperiode. De verdediger begon nog als basisspeler tegen Griekenland, maar viel op één van de laatste trainingen in aanloop naar Ierland geblesseerd uit en moest die wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. Volgens Mikos Gouka zijn er in Rotterdam momenteel wel serieuze zorgen om Ayase Ueda. 

De Japanse spits scoorde in de eclatante zege op Duitsland (1-4) maar werd na 59 minuten gewisseld en bleek later zelfs geblesseerd te zijn. Ueda moest daarop de oefenwedstrijd tegen Turkije laten schieten. Volgens het AD heeft de spits een voetblessure die: 'hem niet al te lang aan de kant houdt.' Ueda had in de eerste Champions League wedstrijden de vervanger moeten zijn van de geschorste Santiago Gimenez, of dat tegen Celtic gaat lukken is dus nog maar de vraag. 

De Mexicaan speelt op zijn beurt nog in de nacht van dinsdag op woensdag tegen Oezbekistan. Als de Mexicaanse goalgetter heelhuids in Rotterdam aankomt zal hij vrijdag pas zijn eerste training weer mee kunnen doen, één dag voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen. 

Lees ook