Te Kloese: 'Dat is een beetje de afspraak'

Te Kloese: 'Dat is een beetje de afspraak'

14 reacties 14
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

De transferperiode is voorbij en langzaam kan de balans opgemaakt worden van afgelopen zomer. In een groot interview met het Algemeen Dagblad kijkt Dennis te Kloese terug over afgelopen zomerse transferwindow en de samenwerking tussen hem Arne Slot.

In het begin wordt er met een knipoog gekeken naar de onrust bij Ajax tussen de technisch directeur en de trainer. Volgens Te Kloese is het bij Feyenoord ondenkbaar dat als de trainer of de technische directeur een speler niet wil, dat deze dan toch naar de club komt. "Dat is een beetje de afspraak", aldus Te Kloese. 

Feyenoord trok deze zomer veel spelers aan, de meeste zaten tegen een hoger bedrag dan gewend bij Feyenoord. Maar zag ook een record transfer van Lutsharel Geertruida afketsen. Te Kloese ontkent dat Feyenoord later nog nieuwe eisen stelde, alles staat op schrift. "Maar nu het stof is neergedaald zijn wij uiteraard wel blij dat Lutsharel hier nog speelt", aldus Te Kloese die met bewondering kijkt naar hoe Geertruida en zijn management de draad weer oppakken. "Als hij zo doorgaat, blijft de interesse komen."

Voor Te Kloese zelf lijkt ook regelmatig geïnformeerd te worden. Het wereld kampioenschap in 2026 vindt plaats in Mexico en Amerika, als er interesse komt, zou hij dan open staan voor een vertrek? Zelf blijft hij erbij van niet, ondanks een huis die hij aangehouden heeft in Mexico, denkt hij er niet over na om te vertrekken, zou hij nog rustig 10 jaar in De Kuip kunnen werken? "Rustig niet, maar tien jaar wel", aldus de algemeen/technisch directeur.

Lees ook