Baars geeft uitleg: 'Het voelt alsof de muren een beetje op me af komen'

Baars geeft uitleg: 'Het voelt alsof de muren een beetje op me af komen'

34 reacties 34
Bron: Instagram
Foto: Pro Shots

Vandaag werd bekend dat Guus Baars per direct stopt met profvoetbal. De centrale verdediger speelde momenteel op huurbasis bij FC Dordrecht, maar heeft besloten per direct te stoppen.

Op Instagram heeft de 20-jarige Baars een reactie gegeven op dit nieuws. 'Voor veel mensen is dat waarschijnlijk een beetje een verrassing omdat ik al tien jaar lang bij Feyenoord speel en al heel mijn jeugd toe werk naar profvoetballer worden en nu ik er net ben stop ik er mee', begint Baars op Instagram.

Baars geeft aan dat het voor hem een droom was om profvoetballer te worden, maar dat de corona periode hem wel aan het denken heeft gezet. 'Als je profvoetballer bent ben je zes dagen in de week daar mee bezig', doelt Baars ook op het feit dat je dan vaak dezelfde mensen ziet. 'Voor mij voelt dat gewoon heel klein. Het voelt alsof de muren een beetje op me af komen. Ik word daar een beetje negatief van. Ik wil helemaal niet negatief zijn.' Wat Baars in de toekomst wil gaan doen weet hij nog niet precies, al houdt hij er wel van om mensen te helpen.

Klik hier voor de hele video op de Instagram pagina van Baars.

Lees ook
Lees meer over
Lees ook